Ga naar de inhoud
Hoofdnavigatie
Home
Over ons
Nieuws
Kennisbank
E-learning
Contact
Docenten
Ondernemers
Studenten
Nieuws
Bekijk hieronder al onze nieuwsberichten.
Omroep Gelderland op bezoek bij vloermouterij Masterveld en brouwerij Wentersch
Inzaaien gerst
Nieuwe projectleider Smaakacademie Achterhoek
Aftrap Hackaton ”Hoe kan het telen van brouwwaardig gerst financieel uit?”
Smaakacademie Achterhoek presenteert inspiratiereeks 2022
Het kennisseizoen is geopend: vrijdag 29 april Masterclass met TV-kok René Pluijm
Cum Laude voor zuivel uit Achterhoek en Liemers
Goud op World Whiskies Award voor Achterhoekse whiskey met Achterhoeks graan
Afstuderen bij Smaakacademie Achterhoek
Bloemengeitenkaas van de Brömmels op Salone du Fromage in Parijs
Achterhoeks graan in de finale van het WK broodbakken in Parijs
Achterhoek Food onderdeel koksopleidingen Graafschap College
Achterhoek Food standaard in (Achterhoeks) onderwijs
Silvoldse Bakker Ten Have introduceert Puur Achterhoeks Koekje mét vlag erop
Filmverslag tweede ronde tafel Achterhoek Food: opmaat naar een Achterhoek Food Manifest
Tweede ronde tafel bijeenkomst LEADER Achterhoek Food: opmaat naar een Achterhoek Food Manifest
Achterhoekse graanoogst 2021 is binnen!
Bakker Tom van Otterloo, warm hart voor brood, puur en lokaal werken.
Workshop verse pasta, met grei uut de Achterhoek
Recepten van de Masterclass Lokaal Graan van patissier Niek van Waarde
Berichten navigatie
«
1
…
3
4
5
6
»
Partners