Resultaat stagiair Luuk de Haan: nieuwe website voor Smaakacademie 

Commerciële Economie student Luuk heeft gedurende zijn stageperiode de communicatie van Smaakacademie onder de loep genomen. Jaja, ook wij ontwikkelen ons.  Luuk luisterde naar de behoeftes van docenten, zodat de website nog beter aansluit bij het doel van Smaakacademie: kennis over Achterhoek Food in zoveel mogelijk bestaande lessen verwerken. Dit resulteerde in een gedetailleerd voorstel en dit najaar volgt de onthulling van onze nieuwe website!  

Maar niet alleen de website moest eraan geloven. De nieuwsbrief werd ook onder handen genomen, deze moest doelgerichter worden. Wil je ook een overzicht ontvangen met geslaagde toepassingen van Achterhoek Food en op de hoogte blijven van Smaakacademie activiteiten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief 

Achterhoek Food past in elk type onderwijs en al veel docenten verrijken hun onderwijs hiermee. Het is zonde dat deze mooie verhalen niet de aandacht kregen die ze verdiende. Luuk is aan de slag gegaan met het plannen en plaatsen van deze succesverhalen. Hierdoor zijn er meer docenten op de hoogte van hoe leerzaam het is om Achterhoek Food in het onderwijs te verwerken. Wil je op de hoogte blijven van geslaagde onderwijsactiviteit met Achterhoek Food? Volg ons op LinkedIn 

Luuk: “de stageperiode was een mooi vervolg op Smart Solutions project voor Smaakacademie. Een jaar lang met Achterhoek Food aan de slag gaan heeft mij veel geleerd over het belang van duurzaam en gezond eten. Daarnaast heb ik ook als professional mezelf ontwikkeld en het was leuk om met Jeanne en Maurits samen te werken”. 

 

Ook succes bij Suzie’s Farm

Om Luuk beter kennis te laten maken met de Achterhoek, heeft Smaakacademie hem ook ”uitgeleend” aan Suzie’s Farm. Hier is hij aan de slag gegaan met de online vindbaarheid. Hiervoor is de website geanalyseerd, is er een overzichtspagina van alle activiteiten gemaakt en vervolgens zijn er artikelen geschreven om meer bezoekers naar de activiteiten te leiden. Lees hier één van de artikelen die online zijn gekomen.

Heb jij als ondernemer ook interesse in zo’n handige student? Informeer bij Jeanne (jeanne@truefood.nl / 0654256007).