Achterhoekse Schoolkantine Challenge

Ga jij de uitdaging aan?
Geef je dan nu op voor de Gelderse Schoolkantine Challenge

De Gelderse Schoolkantine Challenge heeft tot doel leerlingen en studenten actiever te betrekken bij het assortiment van de schoolkantine en stimuleert de introductie van gezonde en duurzame snacks. Deze snacks moeten niet alleen gezond en duurzaam zijn, maar ook aantrekkelijk, betaalbaar en verkoopbaar binnen de schoolomgeving.

????️ Tot 16 februari 2024 kunnen alle VO-leerlingen en MBO-studenten hun snack ideeën indienen, zowel individueel als in groepen.

???? De winnende kantinesnack wordt op de Dag van de Gezonde Schoolkantine op 21 maart 2024 bekend gemaakt. Alle inzendingen worden door een vakkundige jury beoordeeld.

???? De winnende leerlingen worden beloond met een kookworkshop, waar ze samen met een kok hun unieke kantinesnack zullen bereiden. Bovendien mogen de winnaars met hun hele klas deelnemen aan een spannende paintball outdoor-activiteit in de Achterhoek.

Verrijk de challenge met kennis uit de praktijk
De Gelderse Schoolkantine Challenge wordt in samenwerking met Smaakacademie Achterhoek georganiseerd. Neem na aanmelding vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we de challenge kunnen verreiken met kennis uit de praktijk.

Meer informatie nodig?
Verdere uitleg en aanmelden via https://www.jonglereneten.nl/schoolkantine-challenge-hoe-kan-ik-meedoen

Schrijf je in: