Masterclass: De Achterhoek: Onderscheidend Vakmanschap & Charcuterie

Tijdens de Week van de Slager vestigt Smaakacademie Achterhoek de aandacht op de indrukwekkende vakkennis van worstenmakers in de Achterhoek. Dit doen we door het organiseren van de Masterclass “De Achterhoek: Onderscheidend Vakmanschap & Charcuterie” op 17 april 2024

Deze Masterclass, specifiek bedoeld voor vakmensen, is de navolging van de goed bezochte Masterclass ‘’Puur Achterhoekse Charcuterie’’ (april ‘23). Tijdens de Masterclass zal de gerenommeerde vleeswarenexpert Paul van Trigt waardevolle feedback geven aan vakmensen over hun gemaakte producten. 

Zo ontvangt elk individu persoonlijke en opbouwende feedback, met als doel om de aanwezige kennis en vaardigheden te delen en te versterken. Het is dus geen wedstrijd met een prijs. 

Elke slager in de Achterhoek (en vlak daarbuiten) kan zich aanmelden met een product. Dit is in ieder geval een gedroogde worst. Daarnaast is er ruimte voor een eigen product, geheel naar keuze. Wij ontvangen graag jullie aanmeldingen voor 18 maart via deze link. In de bijlage vind je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden. Er is plaats voor max. 20 producten en de deelname is kosteloos. 

Mocht er na het verwerken van alle inschrijvingen voor de gedroogde worsten nog ruimte beschikbaar zijn, dan kijken we naar de overige producten die jullie hebben doorgegeven tijdens de aanmelding. Hierover ontvang je zo spoedig mogelijk bericht. 

Doe mee aan de Masterclass en zet je zo samen met Smaakacademie Achterhoek in voor het behoud en versterken van het slagersvakmanschap. In samenwerking met de KNS, streven we ernaar om meer jonge vakmensen te betrekken bij dit mooie ambacht met nieuwe instroom van nieuwe eigenwijze vakmensen. 

Aanmelden product: uiterlijk 18 maart via deze link
Masterclass/feedback: woensdag 17 april 2024, 13.30 – 17.30 uur|
Voor meer informatie en/of vragen, neem contact op met Jeanne Steverink (jeanne@truefood.nl / 0654256007)

Image by Racool_studio on Freepik