21
MRT

Gezonde Schoolkantine Festival op 21 maart in Doetinchem

Het festival, georganiseerd door het Voedingscentrum en Jong Leren Eten Gelderland, biedt een inspirerend programma met onder andere verhalen van Gezonde Schoolkantine ambassadeurs, presentaties over het programma Jong Leren Eten en de Gelderse Schoolkantine Challenge, en kennisrondes over verschillende thema's.
17
APR

Masterclass: De Achterhoek: Onderscheidend Vakmanschap & Charcuterie

Tijdens de Week van de Slager vestigt Smaakacademie Achterhoek de aandacht op de indrukwekkende vakkennis van worstenmakers in de Achterhoek. Dit doen we door het organiseren van de Masterclass “De Achterhoek: Onderscheidend Vakmanschap & Charcuterie” op 17 april 2024.  Elke slager in de Achterhoek (en vlak daarbuiten) kan zich tot 29 januari aanmelden met een product. Dit is in ieder geval een gedroogde worst. Daarnaast is er ruimte voor een eigen product, geheel naar keuze. Deze Masterclass, specifiek bedoeld voor vakmensen, is de navolging van de goed bezochte Masterclass ‘’Puur Achterhoekse Charcuterie’’ (april ‘23).
22 - 23
APR

Ondernemers opgelet! Doe mee met het After Almende Festival 2024 en deel jouw passie met aanstormende talenten.

Als regionale werkgever kun je een belangrijke rol spelen in de toekomst van leerlingen én de werkgelegenheid in de Achterhoek, waarbij leerlingen het mooie van ambachtsberoepen en ondernemerschap kunnen ervaren.

Partners