Smaakacademie Achterhoek
    • Home
    • Over ons
    • Nieuws
    • Contact

Home » In de spotlight » Verslag derde Smaakwerkplaats ‘Groente’. Conclusie: Anders Werken!

Verslag derde Smaakwerkplaats ‘Groente’. Conclusie: Anders Werken!

Geplaatst op 28 oktober 201628 oktober 2016

Op maandag 10 oktober is de derde Smaakwerkplaats gehouden met GROENTE in de hoofdrol. Kijk hier voor het filmverslag en hier voor de nieuwsbrief met de oproep voor het ‘anders werken’ met groente als basis voor onze voeding thuis en in het restaurant.

saa_thema_groenten

Categorieën

  • Rund
  • Kip
  • Graan
  • Groenten
  • Fruit
  • Achterhoek Foood
  • An de köken taofel
  • Mooovie
  • In de spotlight
  • Nieuws

Tags

abonnement Achterhoek ambacht Anders werken AOC bestrijdingsmiddelen biodiversiteit Biologisch boer BPA brood desem Distreko Dubbeldoel ei fruit gewasbescherming gif Graafschap College graan gras groente groenten kaas keurmerk keurmerken kip melkkoe MRIJ naegelholt recept rund Rundvlees scharrel seizoen slagerij Slow Food Smaakacademie Achterhoek smaakwerkplaats spelt varken varkensvlees vergeten groenten zelfslachtende slager zuivel
© 2021 Smaakacademie Achterhoek - Privacyverklaring