Hoe benut je het hele varken vaktechnisch en economisch?
Tijdens de Week van de Slager presenteren we de rijkdom van het Achterhoekse varken. Een masterclass gegeven door de vleeswarenexpert Paul van Trigt en kampioensslager Van Broekhuizen. Proef welke prachtige kwaliteitsproducten te maken zijn van een heel varken! Deze kunnen zeker concurreren met diverse buitenlandse specialiteiten zoals salami’s of gedroogde hammen. Met de juiste techniek en passie wordt het hele karkas gebruikt (vierkantsverwaarding) en ook nog eens rendabel.
Geschikt voor professionals, varkenshouders, docenten, leerlingen en liefhebbers. Hongerig naar meer? Meld je dan hier aan:
>> Aanmeldlink: klik hier
Datum: woensdag 19 april 2023
Tijd: 13.00 tot 17.00
Locatie: slagerij Beerten Dorpsstraat 17, 7136 LE Zieuwent
Actieprijs: vanwege de Week van de Slager bieden we de Masterclass aan voor €15 ex btw i.p.v €50 (gratis voor docenten een studenten)