Hoe maak je de prijswinnende broden van het wereldkampioenschap broodbakken Parijs 2022?

De geheimen van de kampioensbroden met Achterhoekse granen ontrafeld – Achterhoekers laten genieten van de kampioensbroden.

De winnaars van het zilver op het wereldkampioenschap brood bakken 2022 komen naar de Achterhoek samen met broodartiest Hans Som. Ze zijn tweede geworden met Puur Achterhoekse granen. Lees hier meer.

Op speciaal verzoek van Smaakacademie Achterhoek geven ze een Masterclass / Demo op het Graafschap College om hun kennis en ervaringen te delen met Achterhoekse vakmensen, horeca, docenten en leerlingen. Hoe maak je de broden van wereldklasse met Puur Achterhoeks graan, zodat deze broden ook te vinden zijn bij de regionale bakkers, horeca en het bedrijfsrestaurant?

Voor bakkers, medewerkers en horecaondernemers de kans om de geheimen te ontdekken en de kneepjes van het vak te leren zodat ook de hele Achterhoek kan genieten van de kampioensbroden. Neem het recept en brood mee naar huis en raak geïnspireerd door de kwaliteit en mogelijkheden!

Ligt het straks ook bij jou in de zaak?

Datum : 20 juni, 14.30 tot 16.45 uur

Locatie : Maria Montessoristraat 3, Doetinchem (Graafschap College)

Kosten : 15 euro*

Ruimte : max. 25 deelnemers

Aanmelden kan hier: aanmeldformulier

*Studenten en docenten gratis. Na online aanmelding stuurt Smaakacademie Achterhoek een factuur.

De betaling is tevens uw toegangsbewijs voor de Masterclass.