Masterclass: Achterhoekse vis avond

Speciaal voor horecaondernemers en medewerkers! Meld je nu aan: link

Duurzame vis wordt steeds belangrijker. Keurmerken zoals ASC, MSC en de VISwijzer zijn onmisbare hulpmiddelen hiervoor. Hoe zet je deze belangrijke keurmerken in als horecabedrijf? Tijdens de Achterhoekse Vis Avond krijg jij antwoord op deze vraag.

Nils Kroon van MSC neemt je mee in de wereld van keurmerken. Hoe benut je deze in je onderneming?

Klanten worden steeds bewuster van wat ze eten. ASC en MSC zijn keurmerken die helpen om duurzamere keuzes te maken, ze geven bepaalde garanties over de vis die je serveert. Deze garanties kun je weer doorvertalen naar je klant en de menukaart. Waar staan deze keurmerken voor en welke garanties heb je? Nils Kroon van MSC neemt je mee.

Met Margreet van Vilsteren van Goodfish ga je aan de slag met de VISwijzer, hoe gebruik je deze?

Naast de keurmerken, geeft de VISwijzer van Goodfish je ook meer informatie over welke vis duurzamer is. Samen met Margreet van Vilsteren (Goodfish) maak je kennis met de VISwijzer en hoe deze te gebruiken

Sandra Spier-Schmitt van Duracert helpt kleine bedrijven met certificeren. Wat komt erbij kijken en wat levert het op?

Hoe werkt duurzame vis in jouw horecazaak en waarom is een certificeringstraject het waard? Duracert helpt kleinere ondernemingen met certificeren voor ASC en MSC. Sandra Spier-Schmidt legt je dus goed uit wat er komt kijken bij zo’n traject en wat het je oplevert.

De duurzame droom van vishandel Wennekes

Wennekes is druk bezig om de viswereld een stuk duurzamer te maken. Ze vertellen meer over hun stip op de horizon en de daarbij behorende uitdagingen die ze graag aangaan. We laten zien dat we door samenwerking en kennisdeling ook in de toekomst kunnen genieten van vis op het menu.

Geïnteresseerd? Geef je op!

Wil jij ook meer weten van vis en de onderwaterwereld? Meld jou en je collega’s aan via deze link. 

Aanmelden kan nog tot maandag 18 september!
Voor vragen en meer informatie jeanne@truefood.nl / 0654256007